Deprecated: strripos(): Non-string needles will be interpreted as strings in the future. Use an explicit chr() call to preserve the current behavior in /home/cosmosta/public_html/system/controller/PageV5/PageV5.php on line 935
Şampuan Fiyatları, En İyi Şampuan Markaları | Cosmostation x
Menü
Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kapat
Sepetim
Filtre
Kategoriler
Seçilen Filtreler
{{ SELECTED.TEXT }} ×
{{ FILTERS.VARIANTS.TYPE1_NAME }}
{{ FILTERS.VARIANTS.TYPE2_NAME }}
Marka
Model
{{ FILTER.NAME }}
Fiyat
Toplam 434 ürün bulunmaktadır.

Şampuan: Saçlarınız İçin En İyi Bakım Ürünleri

Şampuan, saç bakımının temel ürünlerinden birisidir. Saçın ve saç derisinin temizlenmesi için düzenli aralıklarla kullanılması önemlidir. İdeal bir şampuan ile temizlenen saçlar canlı ve parlak bir görünüme sahip olur. Sağlıklı saçlara ve saç derisine sahip olabilmek şampuan tercihleri özenle yapılmalıdır.

Saçları şampuan dışında farklı ürünlerle temizlemek saçın yapısına zarar verir. Şampuanın saça uygulanması ve durulanması kolaydır. Bu sayede saç derisinde ve saç tellerinde kalıntılara rastlanmaz. Saç derisinde biriken kir, fazla sebum, ölü deriler ve yağ kullanılan şampuan sayesinde saç derisinden kolay bir şekilde uzaklaştırılır. Saç tellerinin nemini korumasına yardımcı olan ve saçları temizleyerek harika bir görünüme kavuşturan şampuan çeşitlerini sitemizden keşfedebilir sevdiğiniz markanın ürünlerini sepete ekleyerek hemen satın alabilirsiniz. Kampanya ve indirimlerimizle bütçenize uygun alışveriş deneyimini bizimle kolaylıkla yaşarsınız.

Saç Bakımında Fark Yaratan Kaliteli Şampuan Çeşitleri ve Özellikleri

Kaliteli şampuan çeşitleri, saça en yüksek fayda sağlayacak formüllerle üretilir. Bu yüzden ilk kullanımdan itibaren kalitesi kolay bir şekilde fark edilir. Saçların güçlü, hacimli, sağlıklı, canlı ve parlak görünmesinde şampuan çeşitleri önemli rol oynar. İçerikleri ve özellikleri bakımından pek çok şampuan çeşidi bulunur. Bu durum bazen seçim yapmayı zorlaştırsa da ihtiyaç duyulan ürünlerin kolay bulunması bakımından memnuniyet yaratır.

Günümüzde her saç tipine uygun ve farklı saç problemlerin giderilmesine yardımcı olan ürünler bulmak mümkündür. Saçlar, dış faktörlerden çok çabuk etkilenir. Bu yüzden saç problemlerine sık rastlanır. Saçın genel yapısı, maruz kalınan faktörlerin etkisi ve yanlış temizlik alışkanlıkları saç problemi yaşanmasına neden olan etkenler arasındadır. Her saçın farklı ihtiyaçları vardır. Bu durumu dikkate alarak şampuan tercihi yapmak ideal bir saç bakımı rutini oluşturmanın en önemli adımıdır. Yapısı ve formu bakımından 3 çeşit şampuan bulunur. Bunlar;

  • Sıvı şampuan
  • Katı şampuan
  • Kuru şampuan

Olarak kategorize edilir. Sıvı şampuan, akışkan ve yoğun sıvı formunda bulunan şampuandır. Katı şampuan, görünüm olarak sabuna benzer. Ancak kesinlikle sabun değildir. Şampuanın özel formülle katılaştırılmış halidir. Katı şampuan çeşitleri daha az çevresel atık çıkardıkları için özellikle çevre duyarlılığı olan kişiler tarafından benimsenmiş ürünlerdir. Kuru şampuan, geleneksel yöntemlerden farklı olarak su kullanmadan uygulanabilen şampuan çeşididir. Özel formülü sayesinde çok kısa sürede saça temiz bir görünüm kazandırır. Acil durumlar söz konusu olduğunda kuru şampuan çeşitleri kurtarıcı niteliğindedir. Sitemizde bulunan kaliteli şampuan çeşitleri ve özellikleri aşağıdaki gibi listelenebilir:

  • Normal Şampuan

Normal şampuan, hemen hemen her saç tipinin kullanmasına uygun formüllerle üretilen şampuan türüdür. Özel bir saç problemi olmayan kişilerin kullanması için ideal bir üründür. Saç temizliğini kolay ve keyifli hale getiren Aveda marka şampuanları saç bakım rutininize ekleyebilirsiniz.

  • Nemlendirici Şampuan

Nemlendirici şampuan, saçı ve saç derisini ekstra nemlendirmeye yönelik özel formüllerle üretilen şampuan türüdür. Bazı saçların doğal yapısı kurudur. Bazı saçlarda ise dış faktörlere bağlı olarak kuruluk meydana gelir. Saçların kuru olması saç tellerinin çabuk kırılmasına, saçların yıpranmasına ve saç derisinde kepeklenmeye yol açar. Saçları bütün bu olumsuz sonuçlardan korumak için saçların nemlendirilmesi önem kazanır. Saçlarınıza ihtiyacı olan nemi kazandırmak için Davines Naturaltech Replumping Nemlendirici Şampuan kullanabilirsiniz.

  • Güçlendirici Şampuan

Güçlendirici şampuan, saç tellerini ve saç derisini güçlendirmeye yönelik özel formüllerle hazırlanan şampuan türüdür. Güçsüz saçlar, kompaya ve dökülmeye meyillidir. Güçsüz saçlara müdahale edilmediği zaman büyük saç sorunları yaşanabilir. Sağlıklı, güçlü ve bakımlı saçlara sahip olmak için güçlendirici formüle sahip Insight markasının şampuan çeşitlerini tercih edebilirsiniz.

  • Yıpranmış Saçlar İçin Şampuan

Saçları şekillendirmek için kullanılan yöntemler, yanlış tarama ve kurutma teknikleri, saçlarda meydana gelen kuruluk ve diğer birçok faktör saçların yıpranmasına neden olur. Yıpranmış saçların sağlıksız bir görünümü vardır. Saçı eski sağlığına kavuşturmak için yıpranmış saçlara özel üretilen Olaplex markasının şampuan çeşitlerini kullanmak önemlidir.

  • Boyalı Saçlar İçin Şampuan

Saçları boyamak için kullanılan boyalar ve özellikle saç rengi açma işlemleri saçların hem yapısına zarar verir hem de saç tellerini güçsüzleştirir. Boya işlemleri uygulanan saçları korumak amacıyla boyalı saçlar için şampuan çeşidi kullanılmalıdır. Boyalı saçlara özel üretilen şampuanlar boya koruyucu içerir. Bu sayede saç boyası uzun süre canlı ve parlak görünümünü kaybetmez. Saçlarınızın harika görünümünden ödün vermemek için Tigi markasının şampuanlarını kullanabilirsiniz.

  • Kabaran Saçlar İçin Şampuan

Bazı saç tiplerinin kabaran bir yapısı vardır. Saçları dağınık ve özensiz gösteren kabarmayı doğal yollarla engellemek zordur. Kabaran saç tipine sahip olan kişilerin kabaran saçlar için şampuan kullanarak kabarmayı kontrol altına alınması mümkündür. Başarılı sonuçlar almak için sitemizde bulunan Aveda markasının ürünlerine göz atabilirsiniz.

  • Yağlı Saç Şampuanı

Yağlı saç, saç tipleri arasında en zorlayıcıdır. Saç derisindeki fazla sebum üretiminden dolayı saç telleri kısa sürede yağlanır. Bazı kişilerde bu yağlanma aşırı derecede meydana gelir. Saçın yağlı yapısı dışarıdan kolay bir şekilde fark edilir. Saçlara kirli ve bakımsız bir hava katan yağlı görünümden kurtulmak ve saç derisindeki sebum üretimini kontrol altında tutmak için yağlı saç şampuanı kullanmak gerekir. Yağlı saç tipine farklı formüller içeren şampuanlar kullanmak yağlanmayı artırabilir. Bu yüzden yağlı saç tipine sahip olan kişilerin şampuan tercihini dikkatli yapması önemlidir. Özel ürünleri rutininize dâhil etmek için Kerastase ve Aveda markasının ürün yelpazesini inceleyebilirsiniz.

  • Kuru Şampuan

Kuru şampuan, yapısı kuru olan saç tiplerine özel üretilen şampuan türüdür. Kuru saç ve kuru saç derisinin yol açtığı sorunlardan korunmak ve sağlıklı saçlara sahip olmak için kuru saçlara özel üretilen Loreal Professionnel markasının şampuan çeşitlerini kullanabilirsiniz.

  • Mor Şampuan

Mor şampuan, saçlarda istenmeyen ton yansımalarını nötralize etmek amacıyla üretilen şampuan türüdür. İçeriğinde özel pigmentler bulunur. Bu sayede saç renginin turuncuya dönmesi engellenir. Saçlarınızı boyamak için renk açıcı kullanıyorsanız turunculaşma etkisine karşı Kerastase markasının mor şampuanını kullanabilirsiniz.

  • Saç Dökülmesine Karşı Şampuan

Çeşitli nedenlerden dolayı güçsüzleşerek zayıflayan saç telleri dökülmeye başlar. Saç dökülmesinde saç derisi problemlerinin de etkisi vardır. Dökülmeyi kontrol altına almak için saç dökülmesine karşı şampuan kullanılması önerilir. Saç dökülmesine karşı önlem almamak kelliğe varan sorunlara neden olabilir. Dökülmeye başlayan saçlarınız için American Crew markasının ürünlerini tercih edebilirsiniz.

  • Kepek Şampuanı

Kepek, saçlara kirli bir görünüm verir. Saçların yanı sıra kıyafetler ve dış görünüş de olumsuz kepekten olumsuz etkilenir. Kepeğin temel nedenlerinden biri saç derisindeki kuruluktur. Ancak saç derisi nemlendirilse bile kısa sürede kepek oluşumu tekrarlanır. Bu olumsuz durumu engellemek ve kontrol altına alabilmek için düzenli olarak kepek şampuanı kullanılması faydalı olur.

  • Sülfatsız Şampuan

Sülfatsız şampuan, doğal içeriklere sahiptir. Saça zarar veren SLS içermediği için saçın doğal yapısını korumaya yardımcı olur. Saçları yumuşak ve parlak bir görünüme kavuşturan bu şampuan çeşidi, kullanım sırasında diğer şampuanlar gibi köpürmez. Saç problemlerinin giderilmesinde etkili olan sülfatsız şampuan çeşitleri için Milkshake ve Chi markalarının ürünlerini inceleyebilirsiniz.

  • Saç Uzatan Şampuan

Saç uzatan şampuan, ekstra vitaminler içeren özel formüle sahiptir. Bu sayede saçların çabuk ve sağlıklı uzamasına yardımcı olur. Saçı besleyerek hızlı bir şekilde uzamasına yardımcı olan saç uzatan şampuan çeşitlerini sitemizde Kerastase markası ile bulabilirsiniz.

  • Keratinli Şampuan

Keratinli şampuan, saçın nemini, sağlığını ve parlaklığını korumak, saç tellerinin kırılarak dökülmesini minimum seviyeye indirmek ve saçın kolay taranmasını sağlamak üzere özel geliştirilen formülle üretilen şampuan türüdür. Saç derisine nüfuz eden şampuan saç derisini nemlendirir ve korumaya yardımcı olur.

  • Egzama Şampuanı

Egzama, saç derisinde de görülen ve saç derisine zarar veren bir cilt problemidir. Saç derisinde veya vücudunun farklı bölgelerinde egzama rahatsızlığı bulunan kişiler özel olarak geliştirilen egzama şampuanı kullanabilir.

En İyi Şampuan Markaları

Saçlar, bir kadının en önemli aksesuarıdır. Saçların her zaman bakımlı, canlı, parlak ve hacimli görünmesi her kadının hayallerini süsler. Bütün bu olumlu özellikleri hayallerde bırakmamak için şaç bakım rutinine özen göstermek ve kaliteli markaların saç bakım ürünlerini kullanmak önemlidir.

Sitemizde bulunan ve saçlarınıza gereken bakımı en kaliteli şekilde yapma imkânı sunan en iyi şampuan markaları şunlardır:

  • Alfaparf
  • Artego
  • Morgan's Pomade
  • Vichy
  • Loreal Professionnel
  • Aveda
  • Davines
  • Kerastase

Saçlarınızı güvenilir markaların ürünlerine emanet etmek için sitemizde bulunan şampuan markalarını ve zengin şampuan çeşitlerini inceleyebilir, sevdiğiniz ya da merak ettiğiniz ürünleri hemen satın alabilirsiniz.

Şampuan Neye Göre Seçilir?

Şampuan, saçın genel yapısına etki eden bir üründür. Bu nedenle şampuan seçimlerinde çeşitli faktörlerin dikkate alınması ve tercihlerin buna göre yapılması gerekir. Şampuan seçerken öncelikle saç tipi göz önüne alınmalıdır. Saç tipine uygun formüllerle geliştirilen ürünler saça en iyi bakımı yapar. Ancak saçlarda ya da saç derisinde özel bir problem varsa bu problemi gidermeye yardımcı olan ürünlerin tercih edilmesi daha faydalı olur.

Saç tipinden bağımsız olarak işlem görmüş saçlara sahipseniz yapılan işleme özel üretilen ürünleri tercih edebilirsiniz. Örneğin; saçlarınız kuru ancak boyalı ise kuru saçlar için üretilmiş şampuan çeşitleri yerine boyalı saçlar için üretilmiş olan şampuan çeşitlerini tercih etmelisiniz. Saçlarınız nemlendirmek için şampuana ek olarak saç kremi kullanabilirsiniz. Saç yapısı da şampuan seçiminde dikkate alınması gereken bir unsurdur. İnce telli saç yapısına sahipseniz saçlarınıza hacim kazandırmak için ince telli saçlara uygun ürünler kullanmanız faydalı olur. Saçlarınıza en iyi bakımı yapan şampuanı sitemizden hemen satın alabilir harika saçlarınızla hayranlık uyandırmaya devam edebilirsiniz. 

Şampuan Nasıl Kullanılır?

Şampuanı en ideal şekilde kullanmak ve üründen maksimum verim alabilmek için saçların tamamını ıslatmak gerekir. Saç uzunluğuna ve yoğunluğuna göre kullanılacak şampuan miktarı avuç içine döküldükten sonra ıslak saça uygulanır. Nazik ve dairesel hareketlerle şampuan saçın tamamına saç derisine sürülür. Masaj hareketleri ile köpürtüldükten sonra saçlar bol su ile durulanır. Saçları 2-3 gün arayla yıkamak yeterlidir. Yıkama sırasında şampuanın 1 defa kullanılması gerekir. Saçı birden fazla kez şampuanlamak saç derisinin doğal yağına ve nemine zarar verir. Saç derisinin pH dengesini bozmamak için yıkama aralığı bırakmak ve ürünü yeterli miktarda kullanmak önemlidir.

Kuru şampuan kullanırken ürünü iki gün üst üste kullanmaya özen göstermek gerekir. Bir kullanımdan sonra saçların geleneksel yöntemlerle yıkanması önerilir. Saçlarınızın ekstra bakıma ihtiyacı varsa sitemizde bulunan saç bakım ürünleri ile bakım rutini oluşturabilirsiniz. Dilerseniz de saç şekillendirici ürünlerimizle saçlarınızın daha güzel ve havalı görünmesini de sağlayabilirsiniz.

Şampuan Fiyatları Ne Kadardır?

Şampuan fiyatları, çeşitli faktörlere bağlı olarak değişiklik gösterir. Marka, ürün içeriği, ürün özellikleri, kalitesi ve ürünün gramajı gibi faktörler fiyatların değişiklik göstermesinde etkilidir. Sitemizde birden fazla popüler markanın kaliteli şampuan çeşitleri bulunur. Her ürün farklı gramajlarda sunulur. Bu yüzden fiyatlarda farklılık görülür. Şampuan seçerken ürünün fiyatından önce markasına ve kalitesine odaklanmak doğru tercih yapılmasını kolaylaştırır. Kaliteli markaların yüksek performanslı ürünlerini sitemizden hemen satın alabilir harika saçlara kavuşabilirsiniz.

Şampuanlar Hakkında Sık Sorulan Sorular

Şampuan Saçta Ne Kadar Bekletilir?

Saçların temizlenmesi sırasında şampuanın yaklaşık 20 saniye saçta bekletilmesi yeterlidir. Bu süre zarfında saçlara ve saç derisine masaj yapmak önemlidir. Saçlara nazik davranmak saçların zarar görmesini ve yıpranmasını engeller.

Şampuan Değiştirmek Saçlara Zarar Verir mi?

Şampuan değiştirmek saçlara zarar vermez. Ancak ilk kullanımda üründen beklenen performans alınamayabilir. Birkaç kullanımdan sonra ürün gerçek performansını göstermeye başlar.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.